Pisk smør eller margarin og sukker med håndmikser til en hvit og luftig masse. Tilsett egget, og pisk godt. Bland bakepulveret i melet, og bland det i deigen sammen med melken.
Hell deigen i en smurt langpanne (ca. 20 cm x 30 cm), og stek kaken i ovnen på midterste rille ved 175° C i ca. 15 minutter. Ta kaken ut, og sett den til avkjøling. Kaken dynkes med 1 dl melk etter avkjøling.
Pisk fløte til krem. Bland kremost, melis og fruktpuré i en annen skål, og vend kremen forsiktig i. Smør glasuren ut over kaken, og skjær den i små firkanter.
Dekorer kaken med Prinsesse Lillifee strøssel og evt. sukkerfigurer like før servering.
OPPSKRIFTER
Bak med barn
Bak med barn
Bak med barn
Bak med barn
Bak med barn
Bak med barn
Bak med barn
Tilberedelse :40 minutterMiddelsca. 24 kakestykker