Flag

Kanelkake med kaffeglasur

ca. 18 - 20 kakestykker
Enkel
40 minutter
Saftig langpannekake med kulturmelk
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Kakedeig
125 gsmeltet smør
400 gsukker
5 dlskummet kulturmelk
400 ghvetemel
4 tskanel
2 tsDr. Oetker Natron
Glasur og pynt
50 gmykt smør
250 gmelis
2 tsDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
0,5 dlsterk kaffe
1 ssDr. Oetker Bakekakao
Dr. Oetker Cupcake Stars

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Natron
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Picture - Dr. Oetker Bakekakao
1

Tilberedning

Sett stekovnen på 200 °C over- og undervarme.

2

Pisk smør og sukker sammen i en bolle. Tilsett skummet kulturmelk og rør det sammen med siktet hvetemel, kanel og natron.

3

Hell røren i en liten langpanne (20x30 cm) dekket med bakepair. Stek kaken midt i ovnen i 25-30 minutter og avkjøl den på rist.

4

Glasur og pynt

Pisk en glasur av smør, melis, vaniljesukker, kaffe og kakao. Fordel glasuren på den avkjølte kaken og pynt med stjernestrøssel.