Flag

Ostekake med cocktailbær og en smak av jul

1 springform
Middels
120 minutter
Med vanilje, sitron og pepperkaker.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Ostefyll
200 gDr. Oetker Røde Cocktailbær (2 pakker)
2,5 dlfløte
1 dlsukker
200 gphiladelphiaost
1Dr. Oetker Vaniljestang
2 sssitronsaft
4Dr. Oetker Gelatinblader
Kjeksbunn
100 gpepperkaker
100 grug- eller grahamskjeks (Digestive)
50 gsmeltet smør

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Røde Cocktailbær  (2 pakker)
Picture - Dr. Oetker Vaniljestang
1

Tilberedning

Finhakk halvparten av cocktailbærene og del resten av bærene i to. Legg de halve cocktailbærene med snittflaten ned i en springform. Lag gjerne et mønster.

2

Bland sukker, frøene fra vaniljestangen, hakkede cocktailbær og philadelfiaost.

3

Legg gelatinen i bløt i ca 10 minutter. Varm sitronsaften, ta opp gelatinplatene, klem ut vannet og la dem smelte i sitronsaften. Når sitronsaften er litt avkjølt røres den inn i ostemassen.Pisk fløten og vend inn i ostemassen. Hell fyllet i springformen og la den stå kjølig i minst to timer.

4

Knus pepperkakene og kjeksen og rør inn smeltet smør. Fordel kjeksblandingen jevnt over ostefyllet. La kaken stå kjølig i minimum 30 minutter før den serveres. Ta av kantene på springformen og vend kaken på et fat.