Flag

Regnbuekake

ca. 12 - 16 stykker
Middels
100 minutter
- For den fargeglade
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Kakedeig
6egg str. M/L
225 gsukker
2 ssvann
225 ghvetemel
0,75 tsDr. Oetker Bakepulver
Dr. Oetker Konditorfarger
Fyll og pynt
vaniljekrem
pisket krem
Dr. Oetker Cupcake Stars

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakepulver
Picture - Dr. Oetker Konditorfarger

Utstyr

Fire smurte og melete springformer Ø 22 cm, eller stek i flere omganger i samme form. Om samme form brukes bør den smøres og meles for hver gang.

1

Tilberedning

Sett ovnen på 200 °C. Pisk egg og sukker hvitt og luftig. Tilsett vannet og pisk godt. Vend inn siktet hvetemel og bakepulver.

2

Fordel røren i fire boller og farg hver del med ønsket konditorfarge.

3

Hell røren i formene. Stek en eller to bunner om gangen, steketid 8- 10 min. La dem avkjøles på rist.

4

Visp opp vaniljekremen. Monter kaken med vaniljekrem mellom lagene. Dekk kaken med pisket krem og pynt med strøssel.