Regnbuekake

- For den fargeglade

ca. 12 - 16 stykker

Middels 100 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Regnbuekake

Kakedeig:

6 egg str. M/L
225 g sukker
2 ss vann
225 g hvetemel
¾ ts Dr. Oetker Bakepulver
Dr. Oetker Konditorfarger

Fyll og pynt:

vaniljekrem
pisket krem
Dr. Oetker Cupcake Stars

Tilberedning

Tilberedning

Utstyr:

Fire smurte og melete springformer Ø 22 cm, eller stek i flere omganger i samme form. Om samme form brukes bør den smøres og meles for hver gang.

1

Tilberedning:

Sett ovnen på 200 °C. Pisk egg og sukker hvitt og luftig. Tilsett vannet og pisk godt. Vend inn siktet hvetemel og bakepulver.

2

Fordel røren i fire boller og farg hver del med ønsket konditorfarge.

3

Hell røren i formene. Stek en eller to bunner om gangen, steketid 8- 10 min. La dem avkjøles på rist.

4

Visp opp vaniljekremen. Monter kaken med vaniljekrem mellom lagene. Dekk kaken med pisket krem og pynt med strøssel.