Flag

Biscotti med cocktailbær

35 - 40 stykker
Enkel
30 minutter
Ett nydelige bakverk til kaffen
Ingredienser
Slik gjør du
Oppskriftstips
Smelt mørk sjokolade, og ringle over biscotti'ene når de er avkjølt. Eventuelt kan man også dyppe den ene enden av biscotti'en i sjokoladen.
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Ingredienser
100 gDr. Oetker Mandelflak
100 gDr. Oetker Røde Cocktailbær
2 tsrevet sitronskall
100 gmykt smør
150 gsukker
2 tsDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
1 tsDr. Oetker Natron
175 ghvetemel
1egg

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Mandelflak
Picture - Dr. Oetker Røde Cocktailbær
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Picture - Dr. Oetker Natron
1

Smør, sukker og vaniljesukker røres mykt. Tilsett egget. Mandler og cocktailbær grovhakkes, og vendes i med sitronskall. Natron blandes i melet, og arbeides inn med resten av blandingen.

2

Del deigen i 4, og rull pølser som legges på stekebrett. Trykk pølsene lett flate. Stek dem midt i ovnen i 12-15 min. ved 200˚C og avkjøl litt. Skjær dem deretter i skrå lengder, og sett platen inn i ovnen igjen. La kakene tørke ved 50˚C til de er sprø.


Kakene avkjøles på rist, og oppbevares i en kakeboks med tett lokk.

Oppskriftstips

  • Smelt mørk sjokolade, og ringle over biscotti'ene når de er avkjølt. Eventuelt kan man også dyppe den ene enden av biscotti'en i sjokoladen.