Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Tradizionale Salame Romano

Tradizionale Salame Romano

Stenovnsbakt Tradizionale Salame Romano er toppet med en italiensk salami som kalles "Spianata Romano". Spianata-salami er et velkjent produkt i mange italienske regioner, og Spianata Romano er en vanlig variant blant disse. Salamien er mildere enn f.eks. Spianata Calabrese, og heller ikke så grov som andre salamivarianter. I tillegg er pizzaen toppet med Mozzarella og tomatsaus.

Etter ca. 13 minutters steking har du en pizza som både ser ut som og smaker som en ekte stenovnspizza fra Italia.

Stenovnsbakt Tradizionale. Slik stenovnspizza skal smake!

Tips: Stenovnsbakt Tradizionale Salame Romano blir best hvis den stekes med vanlig over- og undervarme i stedet for med varmluft. På denne måten blir kanten spesielt sprø og fyllet holder seg deilig saftig!

Ingredienser Tradizionale Salame Romano

Hvetemel, 21% mosede tomater, 11% skjærefast Mozzarellaost, vann, 10% salami (svinekjøtt, spekk, salt, dekstrose, krydderekstrakter, krydder, aroma, stabilisator (natriumnitritt), antioksidant (ekstrakt fra rosmarin) røyk), rapsolje, salt, ekstra fin olivenolje, gjær, sukker, modifisert stivelse, basilikum, oregano, paprika, hvitløk, pepper.

Allergener

Dette produktet er merket etter gjeldende lovgivning og kan inneholde allergener eller spor av allergener som kan utløse allergiske reaksjoner:

Gluten
Melk

Det er ved lov pålagt å deklarere følgende allergener:

Korn inneholdende gluten dvs. hvete, rug, bygg, havre, spelt, kamut eller genmodifiserte arter,
Krepsdyr,
Egg,
Fisk,
Peanøtter,
Soyabønner,
Melk og produkter derav inkludert melkesukker (laktose),
Nøtter dvs. mandler, hasselnøtter, valnøtter, cashewnøtter, pekannøtter, paranøtter, pistasjenøtter, macadamianøtter og Queenslandnøtter,
Selleri,
Sennep,
Sesam,
Sulfitt i en konsentrasjon større enn 10 mg / kg eller 10 mg / l,
Lupiner og
Bløtdyr
og produkter av disse. På produktemballasjen er disse allergenene markert i ingredienslisten med uthevet skrift i STORE BOKSTAVER og dermed lett synlige.

Næringsinnhold Tradizionale Salame Romano

En porsjon er: 1 Pizza (=370 g)
Per 100g pakningsinnhold
Energi 1008kJ
240kcal
Fett 8.8g
herav mettet fett 3.5g
Karbohydrater 29g
herav sukker 5g
Protein 9.8g
Salt 1.4g
* Referansemengde for en gjennomsnittlig voksen (8400kJ/2000kcal)

Mer informasjon om produktet

Mengde: 370g

 Våre produkter
Casa di Mama - Hjemmelaget, italiensk pizza
Trio di Carne Quattro Formaggi Pepperoni-Salame