Filosofi

Kvalitet er den beste oppskrift.

Helt siden begynnelsen for over 100 år siden, har Dr. Oetker vært gjennomsyret av en kvalitetsfilosofi: Kun det beste er godt nok. Alle produkter skal ha høykvalitets råvarer, utsøkt smak og enkel tilberedning. Dette sammen med stadig produktvikling er grunnleggende for virksomheten og det som gjør varemerket vårt troverdig. 

Råvarene velges ut i en meget nøyaktig utvelgelsesprosess for å sikre høy kvalitet. Produksjonen er alltid nøye kontrollert og kvalitetssikret. Våre produktutviklere utvikler stadig nye produkter og løsninger for å møte forbrukerens behov. 

Vi legger også stor vekt på å finne de optimale kombinasjonene av ingredienser for å få den perfekte smaken. For å sikre et perfekt resultat går alle nye produkter gjennom omfattende tester av Dr. Oetkers kvalifiserte personale i prøvekjøkkenet på hovedkontoret i Bielefeld. 

For å garantere at ingenting overlates til tilfeldighetene, utfører våre ansatte regelmessige kontroller hos alle leverandører der både produksjonskvalitet og produksjonsmiljø kontrolleres.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei