Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Amerikansk brownie

1 liten langpanne (ca. 20x30cm)

om 12 kakestykker

Middels 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Amerikansk brownie

Kakedeig:

225 g smør
1,5 dl Dr. Oetker Bakekakao
2,5 dl vann
5 dl sukker
5 dl hvetemel
1 ts salt
1 ss Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
1 ts Dr. Oetker Natron
2 egg
1 dl melk

Glasur:

125 g smør
1 dl melk
4 ss Dr. Oetker Bakekakao
1 ss Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
500 g melis

preparation

Tilberedning

1

Kakedeig

Kok opp smør, kakao og vann i en kasserolle og ta deretter bort kasserollen fra varmen. Bland hvetemel, sukker, salt, vaniljesukker og natron i en skål.

Visp egg og melk og rør i melblandingen. Rør deretter i det varme kakaosmøret i deigen, og hell deigen i en smurt langpanne (20 x 30 cm).

Stek kaken på 200°C i ca. 30 min. Den skal helst være litt tung og porøs. La kaken avkjøles helt i langpannen før man tar på glasuren.

2

Glasur

Visp sammen smør, melk, kakao, vaniljesukker og melis med en håndmikser til en luftig glasur.

Bred glasuren over kaken, og oppbevar kaken kjølig til servering - den er best rett fra kjøleskapet.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.