Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Appelsinsirup med vanilje

Prøv denne lekre appelsinsirupen som alternativ til kirsebærsaus til riskrem.

om 4 porsjoner

Enkel 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Appelsinsirup med vanilje

Sirup:

5 dl appelsinjuice
250 g sukker
1 Dr. Oetker Vaniljestang

preparation

Tilberedning

1

Sirup

Kok inn appelsinjuice, sukker og vaniljefrø til en tynn sirup. Sett sirupen til avkjøling, og server den som et alternativ til kirsebærsaus til riskrem.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.