Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Biscotti med cocktailbær

Nydelige bakverk til kaffen

35 - 40 stykker

Middels 30 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Biscotti med cocktailbær

Ingredienser:

100 g Dr. Oetker Mandelflak
50 g Dr. Oetker Røde Cocktailbær
50 g Dr. Oetker Grønne Cocktailbær
2 ts revet sitronskall
100 g mykt smør
150 g sukker
2 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
1 ts Dr. Oetker Natron
175 g hvetemel
1 egg

preparation

Tilberedning

1

Smør, sukker og vaniljesukker røres mykt. Tilsett egget. Mandler og cocktailbær grovhakkes, og vendes i med sitronskall. Natron blandes i melet, og arbeides inn med resten av blandingen.

2

Del deigen i 4, og rull pølser som legges på stekebrett. Trykk pølsene lett flate. Stek dem midt i ovnen i 12-15 min. ved 200˚C og avkjøl litt. Skjær dem deretter i skrå lengder, og sett platen inn i ovnen igjen. La kakene tørke ved 50˚C til de er sprø.

Kakene avkjøles på rist, og oppbevares i en kakeboks med tett lokk.