Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Biscotti med cocktailbær

Nydelige bakverk til kaffen

35 - 40 stykker

Middels 30 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Biscotti med cocktailbær

Ingredienser:

100 g Dr. Oetker Mandelflak
50 g Dr. Oetker Røde Cocktailbær
50 g Dr. Oetker Grønne Cocktailbær
2 ts revet sitronskall
100 g mykt smør
150 g sukker
2 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
1 ts Dr. Oetker Natron
175 g hvetemel
1 egg

preparation

Tilberedning

1

Smør, sukker og vaniljesukker røres mykt. Tilsett egget. Mandler og cocktailbær grovhakkes, og vendes i med sitronskall. Natron blandes i melet, og arbeides inn med resten av blandingen.

2

Del deigen i 4, og rull pølser som legges på stekebrett. Trykk pølsene lett flate. Stek dem midt i ovnen i 12-15 min. ved 200˚C og avkjøl litt. Skjær dem deretter i skrå lengder, og sett platen inn i ovnen igjen. La kakene tørke ved 50˚C til de er sprø.

Kakene avkjøles på rist, og oppbevares i en kakeboks med tett lokk.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.