Flag

Biscotti med sjokolade og sitron

ca. 25 stykker
Middels
60 minutter
Noe knasende godt til kaffekoppen
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Ingredienser
50 gmykt smør
125 gsukker
2 tsrevet sitronskall
175 ghvetemel
2 tsDr. Oetker Bakepulver
50 gmaismel
2egg
1 pakkeDr. Oetker Hakkede Mandler (50g)
1 poseDr. Oetker Bakesjokolade Mørk (grovhakket)

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakepulver
Picture - Dr. Oetker Hakkede Mandler (50g)
Picture - Dr. Oetker Bakesjokolade Mørk (grovhakket)
1

Forvarm ovnen til 160 grader, over- og undervarme. Visp smør, sukker og sitronskall. Rør i hvetemel, bakepulver og maismel. Visp eggene lett sammen, og tilsett i deigen. Vend til slutt i hakkede mandler og grovhakket sjokolade.

2

Del deigen i to, og lag to pølser på ca. 25 cm. Legg dem på en stekeplate med bakepapir, med god avstand mellom. Trykk pølsene flate, så de blir ca. 5 cm brede. Stek kakene midt i ovnen i ca. 20 minutter.

3

Avkjøl kakene på rist i ca. 20-25 minutter. Skjær deretter kakene i 2 cm brede stykker, og legg dem tilbake på stekeplaten med litt mellomrom mellom hvert stykke. Stek kakene midt i ovnen i ytterligere 15 minutter. Avkjøl deretter kakene på en rist.