Blåbærscones med kardemomme

Server gjerne med litt pisket krem og lemon curd.

12 stykker

Middels 30 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Blåbærscones med kardemomme

Ingredienser:

4 dl hvetemel
2 ts Dr. Oetker Bakepulver
0,5 ts salt
0,75 dl sukker
50 g smør , kaldt
2 dl fløte
2 ts revet appelsinskall
0,5 ts kardemomme
125 g blåbær , fryste eller ferske
1 egg til pensling

preparation

Tilberedning

1

Tilberedning

Bland mel, bakepulver, salt og sukker i en bolle. Skjær det kjøleskapskalde smøret i terninger og kna det inn i melblandingen. Tilsett fløte, appelsinskall, kardemomme og blåbær. Bland det raskt sammen til en deig. Strø litt mel på benken og trykk ut deigen til den er ca 1 1/2 - 2 cm tykk. Stikk ut sirkler av deigen, og pensle dem med et sammenpisket egg.

2

Stek sconsene på 250 °C i ca. 10 minutter. Sjekk stekingen etter syv minutter, bunnen skal ha en gyldenbrun farge når sconsene er ferdige. Server gjerne med pisket krem og lemon curd.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei