Flag

Bountykuler

35 - 40 stykker
Enkel
100 minutter
Konfekt med kokos til den søte juletid.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Bountykuler
250 gkokos
2 ssDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
400 gkondensert melk
0,25 dlMalibu etter ønske
Overtrekk og pynt
3 poserDr. Oetker Bakesjokolade Mørk
Dr. Oetker Strøssel Mix eller annen Dr. Oetker strøssel

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Picture - Dr. Oetker Bakesjokolade Mørk
Picture - Dr. Oetker Strøssel Mix eller annen Dr. Oetker strøssel
1

Bountykuler

Bland kokos, vaniljesukker og kondensert melk i en skål. Smak eventuelt til med Malibu. Dekk til skålen med plastfolie, og sett kaldt i minst 12 timer.

2

Form massen til kuler, og sett dem tilbake igjen i kjøleskapet til de er helt kalde.

3

Overtrekk og pynt

Smelt sjokoladen over vannbad eller i mikrobølgeovn. Vend kulene i sjokoladen, og legg de til avkjøling på bakepapir. Pynt med strøssel før sjokoladen stivner.


Oppbevar Bountykulene i en tett beholder i kjøleskap.