Cheesecake muffins

med jordbær og cream cheese icing.

ca. 12 stykker

Enkel 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Cheesecake muffins

Muffinsdeig:

2 dl hvetemel
2 dl sukker
1 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
1,5 ts Dr. Oetker Bakepulver
50 g mykt smør
1,25 dl melk
1 egg

Cream cheese icing:

3 dl melis
75 g smør
100 g kremost (Philadelphia eller mascarpone)

preparation

Tilberedning

1

Muffinsdeig

Bland mel, sukker, vaniljesukker og bakepulver i en bolle. Smuldre i smøret og rør sammen. Tilsett halvparten av melken og rør til deigen er uten klumper. Visp sammen resten av melken med egg og ha i deigen. Bland godt.

2

Skjær jordbærene i små biter og legg i muffinsformene. Hell over deigen og stek muffinsene på 175˚C i 20-25 minutter. La muffinsene avkjøles.

3

Cream cheese icing

Rør sammen smør og melis til glasuren. Tilsett kremost og visp til icingen blir glatt og luftig, helst med elvisp i ca. 5 minutter.

4

Bred icingen over muffinsene (bruk gjerne sprøytepose med egen tupp). Dekorer med knust digestivekjeks og jordbærskiver.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei