Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Cheesecake muffins

med jordbær og cream cheese icing.

om 12 stykker

Enkel 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Cheesecake muffins

Muffinsdeig:

2 dl hvetemel
2 dl sukker
1 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
1,5 ts Dr. Oetker Bakepulver
50 g mykt smør
1,25 dl melk
1 egg

Cream cheese icing:

3 dl melis
75 g smør
100 g kremost (Philadelphia eller mascarpone)

preparation

Tilberedning

1

Muffinsdeig

Bland mel, sukker, vaniljesukker og bakepulver i en bolle. Smuldre i smøret og rør sammen. Tilsett halvparten av melken og rør til deigen er uten klumper. Visp sammen resten av melken med egg og ha i deigen. Bland godt.

2

Skjær jordbærene i små biter og legg i muffinsformene. Hell over deigen og stek muffinsene på 175˚C i 20-25 minutter. La muffinsene avkjøles.

3

Cream cheese icing

Rør sammen smør og melis til glasuren. Tilsett kremost og visp til icingen blir glatt og luftig, helst med elvisp i ca. 5 minutter.

4

Bred icingen over muffinsene (bruk gjerne sprøytepose med egen tupp). Dekorer med knust digestivekjeks og jordbærskiver.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.