Flag

Cheesecake muffins

ca. 12 stykker
Middels
60 minutter
med jordbær og cream cheese icing.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Muffinsdeig
2 dlhvetemel
2 dlsukker
1 tsDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
1,5 tsDr. Oetker Bakepulver
50 gmykt smør
1,25 dlmelk
1egg
Cream cheese icing
3 dlmelis
75 gsmør
100 gkremost (Philadelphia eller mascarpone)

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Picture - Dr. Oetker Bakepulver
1

Muffinsdeig

Bland mel, sukker, vaniljesukker og bakepulver i en bolle. Smuldre i smøret og rør sammen. Tilsett halvparten av melken og rør til deigen er uten klumper. Visp sammen resten av melken med egg og ha i deigen. Bland godt.

2

Skjær jordbærene i små biter og legg i muffinsformene. Hell over deigen og stek muffinsene på 175˚C i 20-25 minutter. La muffinsene avkjøles.

3

Cream cheese icing

Rør sammen smør og melis til glasuren. Tilsett kremost og visp til icingen blir glatt og luftig, helst med elvisp i ca. 5 minutter.

4

Bred icingen over muffinsene (bruk gjerne sprøytepose med egen tupp). Dekorer med knust digestivekjeks og jordbærskiver.