Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Chocolate Cake Pops

Passer like bra til barnebursdag som til Halloween

45 stykker

Enkel 90 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Chocolate Cake Pops

Chocolate Cake Pops:

550 g sjokoladekakebunn evt. brownie
125 ml appelsinjuice
145 g rosiner
65 g kokosmasse
0,6 dl kondensert melk
2 ss Dr. Oetker Bakekakao
250 g kokesjokolade
Dr. Oetker Strøssel Mix
4 pakker Dr. Oetker Sugar Eyes

preparation

Tilberedning

1

Utstyr

45 stk cake pops pinner
En stor bit isopor til å sette cake pops i
Kakeutstikker 5 cm

2

Tilberedning

Hakk rosinene og bland de sammen med appelsinjuicen. Sett det tilside.

Del sjokoladekaken i små biter og kjør det i en kjøkkenmaskin til kaken er i fine smuler. Tilsett rosinblandingen, kokos, kondensert melk og kakao og rør sammen.

Trykk ut massen mellom to bakeark til den er ca 1 cm tykk og legg den i en liten langpanne med plastfolie over. Sett den i fryseren i en time slik at massen stivner. 

3

Smelt sjokoladen over vannbad.

Ta kakemassen ut fra fryseren og stikk ut 5 cm store sirkler med en kakeform. Plasser hver sirkel på en cake pops pinne.

Dypp forsiktig hver cake pops i den smeltede sjokoladen og la overflødig sjokolade dryppe av. Ha Mix strøssel på toppen av cake popsen og sett på ett øye på hver. 

Sett cake popsene i isoporen slik at de står rett i ca. 30 minutter til sjokoladen har stivnet.