Chocolate Cake Pops

Passer like bra til barnebursdag som til Halloween

45 stykker

Enkel 90 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Chocolate Cake Pops

Chocolate Cake Pops:

550 g sjokoladekakebunn evt. brownie
125 ml appelsinjuice
145 g rosiner
65 g kokosmasse
0,6 dl kondensert melk
2 ss Dr. Oetker Bakekakao
250 g kokesjokolade
Dr. Oetker Strøssel Mix
4 pakker Dr. Oetker Sugar Eyes

preparation

Tilberedning

1

Utstyr

45 stk cake pops pinner
En stor bit isopor til å sette cake pops i
Kakeutstikker 5 cm

2

Tilberedning

Hakk rosinene og bland de sammen med appelsinjuicen. Sett det tilside.

Del sjokoladekaken i små biter og kjør det i en kjøkkenmaskin til kaken er i fine smuler. Tilsett rosinblandingen, kokos, kondensert melk og kakao og rør sammen.

Trykk ut massen mellom to bakeark til den er ca 1 cm tykk og legg den i en liten langpanne med plastfolie over. Sett den i fryseren i en time slik at massen stivner. 

3

Smelt sjokoladen over vannbad.

Ta kakemassen ut fra fryseren og stikk ut 5 cm store sirkler med en kakeform. Plasser hver sirkel på en cake pops pinne.

Dypp forsiktig hver cake pops i den smeltede sjokoladen og la overflødig sjokolade dryppe av. Ha Mix strøssel på toppen av cake popsen og sett på ett øye på hver. 

Sett cake popsene i isoporen slik at de står rett i ca. 30 minutter til sjokoladen har stivnet.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei