Flag

Chocolate Chip Brownies med mascarpone

ca. 18 kakestykker
Enkel
60 minutter
Brownies med en herlig smak av vanilje og mascarpone.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Brownies
200 ghakket, mørk sjokolade
200 gsmør
3egg
3 dlsukker
2 dlhvetemel
Mascarponetopping
500 gmascarpone
1 tsDr. Oetker Vanilla Paste
1,5 dlmelis
2egg

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vanilla Paste
1

Brownies

Forvarm ovnen til 175°C. Kle en 20x30 cm stor kakeform med bakepapir. Smelt sjokolade og smør, avkjøl blandingen i ca. 5 min. Visp egg og sukker luftig, tilsett sjokoladeblandingen. Bland til en jevn deig, og sikt i hvetemel. Rør om.

2

Mascarponetopping

Bland vaniljepasta, sukker og egg sammen med mascarponen.

3

Fordel 3/4 av browniesdeigen i formen. Fordel all mascarponetoppingen over. Ha til slutt resten av browniesdeigen over mascarponen. Hvis man ønsker, kan man lage mønster på kaken med en kniv. Stek kaken i midten av ovnen i ca. 40 min. La kaken avkjøles i romtemperatur, før den legges i kjøleskap frem til servering. Server gjerne med frukt eller bær.