Cocktailmuffins

Muffins med cocktailbær både i røren og til dekorasjon.

ca. 12 stykker

Middels 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Cocktailmuffins

Muffinsdeig:

150 g smør
100 g sukker
3 egg
2 pakker Dr. Oetker Røde Cocktailbær (200g)
1 pakke Dr. Oetker Grønne Cocktailbær (100g)
150 g hvetemel
1,5 ts Dr. Oetker Bakepulver
50 g Dr. Oetker Hakkede Mandler
stk. Dr. Oetker Muffinsformer Kulør

Frosting:

100 g melis
250 g kremost
1 ts vaniljearoma

Pynt:

Dr. Oetker Røde Cocktailbær
Dr. Oetker Sjokoladeblader

preparation

Tilberedning

1

Muffinsdeig

Rør smør og sukker mykt. Visp i eggene et av gangen. Hakk cocktailbærene grovt, og bland med hvetemel. Tilsett bakepulver og hakkede mandler og rør inn i deigen. Fordel deigen i muffinsformene og stek dem på 175˚C varmluft i 20-25 minutter. Avkjøl muffinsene på rist.

2

Frosting

Bland melis, kremost og aroma i en bolle. Visp blandingen med en håndmixer i 1 minutt på lav hastighet og deretter i 5 minutter på høy hastighet til frostingen er lett og luftig.

3

Pynt

Ha litt frosting på muffinsene med en teskje eller ved hjelp av sprøytepose, og pynt med cocktailbær og sjokoladeblader.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei