Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Dekortips: Kle en kake med Choco Fondant

lag en lekker kake!

1 springform

Enkel 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Dekortips: Kle en kake med Choco Fondant

Til dekor:

2 pakker Dr. Oetker Choco Fondant (400g)
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls
litt smeltet, mørk sjokolade

preparation

Tilberedning

1

Dekk kaken med et tynt lag smørkrem eller frosting.

2

Kna fondanten til den blir smidig å jobbe med. Kjevle den så ut på et glatt underlag, og snu den ofte så den ikke fester seg til underlaget. Bruk gjerne litt melis om den klistrer seg. Når lokket skal legges på kaken, kan det være praktisk å legge fondanten halveis over kjevlen som støtte.

3

Legg lokket forsiktig på kaken og bruk en smoother eventuelt hendene til å glatte ut lokket. Løft lokket litt utover for å jevne sidene, og skjær av overskytende fondant.

4

Lag mønster rundt kaken med en knivsegg eller lignende og bruk smeltet sjokolade til å feste sølvperlene.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.