Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Eplemuffins

Enkelt å lage - godt å spise!

om 12 - 16 stykker

Middels 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Eplemuffins

Deig:

200 g mykt smør
1 dl sukker
3 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
2 ts revet sitronskall
3 egg
4 dl hvetemel
2 ts Dr. Oetker Bakepulver
0,75 dl melk
2 epler (revne, ca. 3 dl)

Topping:

1 pakke Dr. Oetker Mandelflak (50g)

preparation

Tilberedning

1

Rør sukker og smør sammen med vaniljesukker og sitronskall. Visp inn ett og ett egg, og visp til deigen er jevn.

2

Sikt hvetemel og bakepulver i deigen, tilsett så melk og de revne eplene. Fordel deigen i muffinsformer og strø mandelflak på toppen.

3

Stek muffinsene på 200 °C i 20-25 minutter. La dem avkjøles på en kakerist.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.