Flag

Eplemuffins

ca. 12 - 16 stykker
Enkel
60 minutter
Enkle muffins å lage og veldig gode å spise.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Deig
200 gmykt smør
1 dlsukker
3 tsDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
2 tsrevet sitronskall
3egg
4 dlhvetemel
2 tsDr. Oetker Bakepulver
0,75 dlmelk
2epler (revne, ca. 3 dl)
Topping
1 pakkeDr. Oetker Mandelflak (50g)

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Picture - Dr. Oetker Bakepulver
Picture - Dr. Oetker Mandelflak (50g)
1

Rør sukker og smør sammen med vaniljesukker og sitronskall. Visp inn ett og ett egg, og visp til deigen er jevn.

2

Sikt hvetemel og bakepulver i deigen, tilsett så melk og de revne eplene. Fordel deigen i muffinsformer og strø mandelflak på toppen.

3

Stek muffinsene på 200 °C i 20-25 minutter. La dem avkjøles på en kakerist.