Eplemuffins

Enkle muffins å lage og veldig gode å spise.

ca. 12 - 16 stykker

Middels 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Eplemuffins

Deig:

200 g mykt smør
1 dl sukker
3 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
2 ts revet sitronskall
3 egg
4 dl hvetemel
2 ts Dr. Oetker Bakepulver
0,75 dl melk
2 epler (revne, ca. 3 dl)

Topping:

1 pakke Dr. Oetker Mandelflak (50g)

preparation

Tilberedning

1

Rør sukker og smør sammen med vaniljesukker og sitronskall. Visp inn ett og ett egg, og visp til deigen er jevn.

2

Sikt hvetemel og bakepulver i deigen, tilsett så melk og de revne eplene. Fordel deigen i muffinsformer og strø mandelflak på toppen.

3

Stek muffinsene på 200 °C i 20-25 minutter. La dem avkjøles på en kakerist.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei