Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Fargerike cake pops

En nydelig gave, ikke bare for prinsesser

om 12 stykker

Enkel 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Fargerike cake pops

Ingredienser:

om 12 lollipop-pinner
350 g lys kakebunner
3 ss appelsinjuice

Pynt:

150 g hvit sjokolade
Dr. Oetker Prinsesse Lillifee Strøssel

preparation

Tilberedning

1

Skjær opp kakebunnen i grove biter, smuldre deretter opp kaken i en bakebolle. Tilsett appelsinjuice, og bland med en mikser først på lav hastighet, deretter på middels hastighet til juicen har fordelt seg i hele massen. Form 12 like store kuler med hendene.

2

Smelt sjokoladen, dypp lollipop-pinnene 2 cm ned i sjokoladen, og sett dem deretter godt inn i kulene. Sett cake pops'ene i en oasis eller annen egnet holder i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet, ellers kan kakene løsne fra pinnene.

3

Så kan hele kulen dyppes i den smeltede sjokoladen, la overflødig sjokolade renne av. Dekorer med Prinsesse Lillifee-strøssel med en gang, før sjokoladen stivner.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.