Flag

Gin & Tonic gelé

4 porsjoner
Enkel
20 minutter
Med denne enkle desserten er det helt ok å servere den populære drinken G&T til dessert. Festlig som dessert til både voksenfest, bryllup og Nyttår!
Det blir nesten ikke enklere å lage en hjemmelaget dessert enn det blir med denne Gin & Tonic geléen. Du kan gjerne variere og bruke din favoritt gin fra barskapet, for eksempel pink gin med bærsmak eller en London dry gin. Komplimenter den valgte ginen med din favoritt tonic.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

G&T Gelé
4Dr. Oetker Gelatinblader
100 gsukker
2,5 dlvann
110 mlgin
150 mlindian tonic water

Se produkter

1

Gin & Tonic Gelé

Legg gelatinbladene i bløt i kaldt vann. Bruk rikelig med vann og legg i ett og ett blad om gangen. La de stå i ca. 10 minutter.

2

Bland sukker og vann i en liten kjele. La sukkerlaken koke opp og la det simre i 5 minutter. Ta kjelen av varmen.

3

Ha gin og tonic i kjelen. Kryst gelatinbladene for vann, ha de i kjelen og rør forsiktig rundt til all gelatinen har løst seg opp. 

Fordel væsken i fire drinkeglass.

4

Sett glassene kjølig i ca. 4 timer før servering. Like før servering pyntes de med limeskiver, revet sitronskall eller annen garnityr passende til gin.