Flag

Glutenfri, vegansk sjokoladekake

8 stykker
Middels
60 minutter
Kake som kan spises av de fleste
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Ingredienser
0,5 dlDr. Oetker Bakekakao
2 dlglutenfri melblanding (rismel kan også brukes, gir en mer kompakt kake)
100 gmandelmel
1 ssarrowroot
2 tsDr. Oetker Bakepulver
1,75 dlsukker
0,5 tssalt
2 dlmatolje , solsikke
1Dr. Oetker Vaniljestang
175 gtofu
Dekorasjon
2 - 3 ssDr. Oetker Bakekakao
noengranateplefrø

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakekakao
Picture - Dr. Oetker Bakepulver
Picture - Dr. Oetker Vaniljestang
Picture - Dr. Oetker Bakekakao
1

Tilberedning

Sett stekovnen på 180 °C over- og undervarme.


Smør og strø en 18 cm springform.

2

Bland alle de tørre ingrediensene i en skål. Legg tofuen i en mikser sammen med olje og vaniljestang og rør til det er en glatt masse.

3

Bland tofuen med de tørre ingrediensene og hell røren i springformen. Stek i 45- 50 minutter, kjenn med en bakepinne om kaken er ferdig.

4

La kaken avkjøle. Dekorer med siktet kakaopulver og frøene fra et granateple.