Flag

Havrecrunchies

15 - 20 stykker
Middels
40 minutter
Havre- og kokosbiter med appelsin.
Ingredienser
Slik gjør du
Oppskriftstips
Bred gjerne på et tynt lag appelsinmarmelade, så blir disse sydafrikanske kakene enda bedre. Det går også bra å bytte ut hakket appelsinskall med korinter eller hakket sjokolade.
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Kjeks
4 dlhavregryn
2 dlkokos
2 dlhvetemel
2 dlsukker
2 tsDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
50 ghakket appelsinskall
200 gsmør smeltet
1 sssirup lys
1 tsDr. Oetker Natron

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Picture - Dr. Oetker Natron
1

Tilberedning

Sett ovnen på 175 grader. Bland havregryn, kokos, hvetemel, sukker, vaniljesukker og appelsinskall i en bolle. Smelt smøret og rør i sirup og natron. Hell smørblandingen over den tørre blandingen, og rør om.

2

Kle en rektangulær form (30 x 40 cm) med bakepapir, hell i deigen og bre den utover. Stek i ovnen i 10-15 min., til kaken har fått en gylden farge. Skjær i biter innen kaken har blitt avkjølt.

Oppskriftstips

  • Bred gjerne på et tynt lag appelsinmarmelade, så blir disse sydafrikanske kakene enda bedre. Det går også bra å bytte ut hakket appelsinskall med korinter eller hakket sjokolade.