Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Havreflarn

Havreflarn er gode året rundt, også til jul.

om 30 - 35 stykker

Middels 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Havreflarn

Ingredienser:

125 g havregryn
125 g sukker
0,25 ts Dr. Oetker Bakepulver
125 g smør

preparation

Tilberedning

1

Tilberedning

Bland havregryn, sukker og bakepulver i en bolle. Smuldre inn smøret i blandingen, og samle deigen. La den hvile minst 2 timer i kjøleskap.

2

Sett stekeovnen på 180 ºC varmluft.

Trill deigen til små kuler på størrelse med en stor hasselnøtt, og legg de med god avstand på et stekebrett med bakepapir. Det er viktig at det er god avstand mellom kulene fordi de flyter mye utover under steking.

Stek de i 6-8 minutter, og la de avkjøles på en bakerist. Oppbevares i en tett kakeboks.

Tips

Havreflaren blir ekstra god om den dyppes i smeltet sjokolade.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.