Flag

Havreflarn

ca. 30 - 35 stykker
Enkel
60 minutter
Havreflarn er gode året rundt, også til jul.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Ingredienser
125 ghavregryn
125 gsukker
0,25 tsDr. Oetker Bakepulver
125 gsmør

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakepulver
1

Tilberedning

Bland havregryn, sukker og bakepulver i en bolle. Smuldre inn smøret i blandingen, og samle deigen. La den hvile minst 2 timer i kjøleskap.

2

Sett stekeovnen på 180 ºC varmluft.


Trill deigen til små kuler på størrelse med en stor hasselnøtt, og legg de med god avstand på et stekebrett med bakepapir. Det er viktig at det er god avstand mellom kulene fordi de flyter mye utover under steking.


Stek de i 6-8 minutter, og la de avkjøles på en bakerist. Oppbevares i en tett kakeboks.


Tips

Havreflaren blir ekstra god om den dyppes i smeltet sjokolade.