I love NY

Muffins med stilig fondantdekor.

ca. 15 stykker

Enkel 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften I love NY

Cupcakedeig:

175 g smør
200 g sukker
2 ts Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
3 egg
350 g hvetemel
0,5 ts salt
1,5 ts Dr. Oetker Bakepulver
1,5 dl melk
Dr. Oetker Muffinsformer Kulør

Pynt:

1 pakke Dr. Oetker Hvit Sukkerfondant
Dr. Oetker Konditorfarger - blå
litt melis
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

preparation

Tilberedning

1

Cupcake-deig

Visp smør, sukker og vaniljesukker luftig og hvitt. Tilsett eggene ett om gangen, og visp godt. Tilsett evt. litt av melet, hvis massen skiller seg. Sikt hvetemel, salt og bakepulver, og bland det i deigen vekselvis med melken.

2

Fordel deigen i formene og stek kakene midt i ovnen på 200°C i 20-25 minutter. Avkjøl kakene på rist.

3

Pynt

Bland fondant og konditorfarge. Tilsett litt melis hvis fondanten blir for fuktig. Kjevle ut fondanten, og stikk ut runde sirkler (evt. med et glass) så de passer som lokk på muffinsene.

Legg fondantlokket over muffinsen. Hvis man ønsker at fondanten skal festes godt til muffinsen, kan man blande litt melis og vann og spre over muffinsen i et tynt lag før fondanten legges over. Tegn en New York skyline med melis og pynt med myke sølvperler.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei