Jammy Dodgers

Møre småkaker fylt med syltetøy.

ca. 12 stykker

Enkel 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Jammy Dodgers

Kakedeig:

3,5 dl hvetemel
100 g smør
2 ss melis
1 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
1 egg

Fyll:

ca. 6 ss jordbærsyltetøy

Glasur:

1,5 dl melis
ca. 1 ss vann
Dr. Oetker Konditorfarger etter ønske
Dr. Oetker Dekorskrift

preparation

Tilberedning

1

Sett stekovnen på 180 °C med over- og undervarme.

2

Kna sammen mel, melis, vaniljesukker og smør. Tilsett egg og rør det sammen til en deig.

3

Strø benken med mel og kna deigen myk og smidig. Kjevle deigen ca. 0,5 cm tykk og stikk ut 24 rundinger, ca. 5 cm diameter.

4

Legg kakene på på et bakebrett kledd med bakepair og stek i ca 15 minutter. La kakene avkjøle.

5

Legg kakene sammen to og to med syltetøy imellom.

6

Lag glasuren av melis, ønsket konditorfarge og vann. Dekorer kakene med glasuren og la det stivne. Dekorer så med dekorskriften.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei