Sett ovnen på 180 grader varmluft, eller 200 grader på over- og undervarme.
Sikt mel, kanel, natron og bakepulver, og bland med sukker, salt, mandler og hakket sjokolade i en bakebolle. Lag en grop i midten av blandingen.
I en annen bolle blandes vaniljearoma, egg, olje, surmelk og revet eple. Hell deretter denne blandingen over i melblandingen. Vend deigen sammen, helt til deigen akkurat har blitt jevn. Fordel deigen i muffinsformer.
Stek kakene i 18-20 min., avkjøles på rist.
Visp melis, smør og ost med en håndmikser. Visp i 5 minutter på høy hastighet for å få en luftig frosting. Tilsett grønn konditorfarge, og visp til fargen har blitt jevnt fordelt. Tilsett mer melis dersom frostingen er for tynn.
Ha frostingen over i en sprøytepose med stjernetupp, og lag fine swirls på cupcakes'ene. Pynt til slutt med strøssel.
OPPSKRIFTER
Muffins og cupcakes
Muffins og cupcakes
Muffins og cupcakes
Muffins og cupcakes
Muffins og cupcakes
Muffins og cupcakes
Muffins og cupcakes
Tilberedelse :80 minutterMiddels10 - 12 stykker