Flag

Julehjerter

ca. 30 stykker
Enkel
40 minutter
Søte småkaker til jul med sitron og ingefær.
Ingredienser
Slik gjør du
Oppskriftstips
Deigen kan også rulles til en pølse, legges i kjøleskapet til den er fast, og skjæres i tynne skiver.
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Ingredienser
250 ghvetemel
0,5 tshjortetaksalt
2 tsrevet sitronskall
0,5 tsknust ingefær
125 gsukker
200 gsmør
0.5egg
Pynt
0.5egg
Dr. Oetker Hakkede Mandler
littperlesukker

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Hakkede Mandler
1

Bland mel, hjortetaksalt, sitronskall, ingefær og sukker. Smuldre i smøret, og samle deigen med egg. La deigen hvile i kjøleskapet i minst 2 timer.

2

Forvarm ovnen til 200 grader. Kjevle ut deigen, og stikk ut småkaker med en utstikker. Legg på et stekebrett med bakepapir. Pensle kakene med egg, og dryss en blanding av mandler og perlesukker over.


Stek kakene i ca. 5 minutter. Avkjøl kakene på en kakerist, oppbevares i kakeboks.

Oppskriftstips

  • Deigen kan også rulles til en pølse, legges i kjøleskapet til den er fast, og skjæres i tynne skiver.