Sett stekeovnen på 165 grader over- og undervarme. Kle to springformer Ø20 med bakepapir.
Pisk smør og sukker lyst og luftig i minst fem minutter. Tilsett 1 egg om gangen og så melken. Tilsett vaniljepaste. Sikt i resten av de tørre ingrediensene og fold de forsiktig inn i røren. Fordel røren i de to springformene, og stek kakene i ca. 25 minutter. La kakene avkjøles helt før den ene bunnen tas ut av formen. La den andre bunnen være i formen når kaken monteres.
Pisk smøret og frostingpulveret i fire minutter til det er luftig og godt blandet. Smøret skal være romtemperert.
Pisk fløten. Lag en lett mos av bringebærene og fold de inn i 2/3 deler av den piskede kremen. Sett resten av kremen i kjøleskap.
Dypp hver kjeks i hylleblomstsirupen og del de i store biter/ knus de forsiktig. Spre kjeksbitene utover kakebunnen som er i formen, og fordel så bringebærkremen utover så det dekker helt ut til kanten. Legg den andre kakebunnen på og press den lett ned. La kaken sette seg i fryseren i 15 minutter.
Ta ut kaken og fjern formen. Dekk hele kaken med den rosa frostingen, glatt den gjerne ut med en liten pallettkniv.
Ha resten av den piskede kremen i en sprøytepose med rund tipp og dekorer toppen av kaken med kremtopper. Fargerike tall og bokstaver og Mix strøssel legges på rett før servering.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker
Kaker
Kaker
Kaker
Kaker
Tilberedelse :120 minutterMiddels8 - 10 porsjoner