Klassiske småkaker

Småkaker til store og små dekorert etter alle kunstens regler.

ca. 25 - 30 stykker

Middels 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Klassiske småkaker

Småkakedeig:

350 g hvetemel
200 g sukker
1 ss Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
0,5 ts hjortetaksalt
250 g smør
1 egg

Pynt:

Dr. Oetker Dekorskrift og Dr. Oetker strøssel

preparation

Tilberedning

1

Tilberedning

Bland mel, sukker, vaniljesukker og hjortetaksalt. Smuldre smøret i blandingen, og samle deigen med egg.

La deigen hvile i minst 30 min. i kjøleskapet.

2

Kjevle ut deigen, ikke for tynt, og stikk ut kaker med forskjellige former. Man kan også skjære dem med en kniv etter en sjablon.

3

Legg kakene på en stekeplate med bakepapir og stek dem på 200ºC i ca. 7 min. til de er gyldne og sprø.

Legg kakene til avkjøling på en rist, og pynt dem med sukkerskrift og strøssel.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei