Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Kokosmarshmallows

En morsom vri på marshmallows'ene!

om 20 stykker

Enkel 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Kokosmarshmallows

Marshmallows:

200 g revet kokos
2 ss Dr. Oetker Gelatinpulver
1,5 dl vann + 1 dl
5 dl sukker
1 ss Dr. Oetker Flytende glukose
1 ts salt
1 ss Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
2 eggehviter
Dr. Oetker Konditorfarger

preparation

Tilberedning

1

Tilberedning

Rist kokosen på 160°C i 7-10 minuter. Rør om noen ganger.

2

Kok sukker, glukose, salt og 1,5 dl vann til 127°C. La gelatinpulveret svelle i 1 dl vann i ca. 5 minutter. Rør ut gelatinet i sukkerlaken. Visp eggehvitene til skum og tilsett sukkerlaken i en jevn stråle. Visp i ca. 10 minuter. Tilsett vaniljesukker mot slutten av vispingen.

3

Strø halvparten av kokosen på en plate, og ha massen over. Trykk ut til ca. 2 cm tykkelse. Strø resten av kokosen over. La stivne over natten.

4

Skjær med kniv eller klipp firkanter, det kan være lurt å ha melis på kniven så det ikke klistrer. Dryss til slutt melis over bitene.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.