Rist kokosen på 160°C i 7-10 minuter. Rør om noen ganger.
Kok sukker, glukose, salt og 1,5 dl vann til 127°C. La gelatinpulveret svelle i 1 dl vann i ca. 5 minutter. Rør ut gelatinet i sukkerlaken. Visp eggehvitene til skum og tilsett sukkerlaken i en jevn stråle. Visp i ca. 10 minuter. Tilsett vaniljesukker mot slutten av vispingen.
Strø halvparten av kokosen på en plate, og ha massen over. Trykk ut til ca. 2 cm tykkelse. Strø resten av kokosen over. La stivne over natten.
Skjær med kniv eller klipp firkanter, det kan være lurt å ha melis på kniven så det ikke klistrer. Dryss til slutt melis over bitene.
OPPSKRIFTER
Konfekt og godteri
Konfekt og godteri
Konfekt og godteri
Konfekt og godteri
Konfekt og godteri
Konfekt og godteri
Konfekt og godteri
Tilberedelse :40 minutterMiddelsca. 20 stykker