Kokosmuffins

Enkle muffins med kokos og lys sjokolade.

ca. 12 stykker

Middels 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Kokosmuffins

Muffinsdeig:

125 g smør
150 g sukker
1 ss Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
3 egg
50 g kokos
100 g hvetemel
1 ts Dr. Oetker Bakepulver
75 g lys sjokolade
Dr. Oetker Muffinsformer Kulør

Pynt:

Dr. Oetker Dekorskrift
litt melis + vann

preparation

Tilberedning

1

Muffinsdeig

Rør smør, sukker og vanilje mykt og luftig. Visp i eggene et av gangen. Bland kokosmel, hvetemel og bakepulver, og rør det inn i deigen. Tilsett sjokolade, og rør det forsiktig sammen.

Fordel deigen i muffinsformene, og stek dem på 160˚C i ca. 20 min.

2

Avkjøl muffinsene på en rist, og dekorer med dekorskrift og melis.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei