Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Konfekt med marsipan og aprikos

Fine til kaffen eller som vertinnegave.

om 40 stykker

Middels 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Konfekt med marsipan og aprikos

Ingredienser:

200 g aprikoser , tørkede
100 g marsipan
25 g melis
1 ss Amaretto (mandellikør)
150 g mørk sjokolade
50 g Dr. Oetker Hakkede Mandler (1 pakke)

preparation

Tilberedning

1

Rist mandlene gyldne i en stekepanne med slippbelegg, og legg til avkjøling på en tallerken.

2

Hakk aprikoser og marsipan i små biter. Elt bitene sammen med melis og likør. Lag ca. 40 små kuler på størrelse med hasselnøtter. Bryt sjokoladen i mindre biter, og smelt i mikroovn eller over vannbad. Dypp kulene i sjokoladen, og la stivne noe før kulene til slutt strøs med hakkede mandler. La sjokoladen stivne helt. Kulene oppbevares kjølig.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.