Lemon Melba Cheesecake

No-bake ostekake med bringebær.

ca. 8 stykker

Enkel 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Lemon Melba Cheesecake

Bringbærsaus:

200 g bringebær ferske eller fryste
0,25 dl melis
1 ts sitronsaft

Kakebunn:

200 g rug- eller grahamskjeks (Digestive)
80 g smør

Ostefyll:

3 Dr. Oetker Gelatinblader
2 dl fløte
2 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
200 g philadelphiaost
1,5 dl sukker
1 ts sitronsaft

preparation

Tilberedning

Bruk en springform 16 cm diameter.

1

Bringbærsaus

Kjør bringbær, melis og  sitronsaft i en mikser. Om ønskelig siles bringbærstenene bort.

2

Kakebunn

Knus kjeksen og smelt smøret. Bland det sammen og trykk ut blandingen i springformen. Sett i kjøleskap i ca. 15 minutter.

3

Ostefyll

Legg gelatinbladene i bløt i kaldt vann noen minutter. Varm 1 dl fløte i en kjele. Ta upp gelatinen og klem ut vannet. La det smelte i den varme fløten og rør til alt gelatinet er løst opp. La den avkjøle litt.

4

Rør sammen vaniljesukker, ost og sukker. Tilsett fløteblandingen.

5

Pisk resten av fløten, vend den inn i røren og hell blandingen over kjeksbunnen.Bruk en skje og fordel litt av bringbærsausen over kaken. Sett kaken i kjøleskapet i minst 4 timer og server med resten av bringbærsausen.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei