Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Mandelmåner

Skjem bort familie og venner med disse nydelige småkakene.

om 50 stykker

Middels 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Mandelmåner

Deig:

300 g mykt smør
100 g melis
450 g hvetemel
0,25 ts Dr. Oetker Bakepulver
1 pakke Dr. Oetker Hakkede Mandler (50g)
100 g malte mandler
2 ts revet sitronskall
1 ts mandelaroma

Pynt:

3 ss Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker eller 3 ss melis

preparation

Tilberedning

1

Visp smør og melis sammen i en skål i 8-10 minutter til blandingen er lys og kremet. Tilsett siktet hvetemel og bakepulver, og rør i sammen med hakkede mandler, malte mandler, sitronskall og mandelaroma. Dekk deigen med plastfolie, og sett til avkjøling i minst 30 minutter.

2

Forvarm ovnen til 200˚C. Skjær deigen i mindre biter, og trill små måner med tykkelse som en lillefinger. Legg mandelmånene på et stekebrett med bakepapir. Stek mandelmånene i 10-12 minutter til de er gyldne.

3

Avkjøl kakene på rist, og dryss over vaniljesukker eller melis før de legges til oppbevaring i en kakeboks.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.