Viktig informasjon:

Dr. Oetker tilbakekaller produktet Choco Roses og Pink Roses grunnet spor av mandler.

Les mer

Marshmallows med jordbærsmak

Elsker du også marshmallows? Her er en oppskrift på hjemmelagde marshmallows med jordbærsmak, og de er enda bedre enn de man kjøper!

ca. 80 stykker

Enkel 70 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Marshmallows med jordbærsmak

Jordbærsaft:

200 g jordbær (frosne)
2 ss vann
2 ts Taylor & Colledge Organic Vanilla Bean Extract
5 g sitronsyre (1 ts)

Marshmallows:

7 Dr. Oetker Gelatinblader
260 g sukker
120 g Dr. Oetker Flytende glukose
80 g jordbærsaft , fra oppskriften ovenfor
140 g eggehviter
20 g sukker
2 - 3 ts Dr. Oetker Rosa Konditorfarge
200 g melis

preparation

Tilberedning

1

Jordbærsaft

Ha jordbær, vann, vaniljeekstrakt og sitronsyre i en kjele og varm det forsiktig opp til jordbærene er møre. Press bærene gjennom en sil, så det kommer så mye saft ut som mulig. Det skal brukes 80 gram til marshmallowsene.

2

Marshmallows

Start med å legge gelatinen i bløt i kaldt vann.

Kok opp 260 gram sukker, flytende glukose og jordbærsaft til 117 °C. Mens massen koker piskes eggehvitene til skum i mikser. Tilsett 20 gram sukker i eggehvitene og pisk det opp til en lett marengs.

Når sukkerlaken er 117 °C tas den av varmen. Ta opp gelatinen og kryst ut vannet før den oppløses i sukkerlaken. Rør det godt sammen. Hell den varme sukkerlaken i marengsen i en tynn stråle mens det piskes på høyeste hastighet. Pisk i 8-10 minutter til marshmallowsen blir seig og  avkjølt. Pisk så inn den rosa konditorfargen.

Ha massen i en sprøytepose med stjernetipp (Ø 16 mm) eller en stor rund tipp. Kle et stekebrett med bakepapir og sprøyt ut marshmallows i små topper. Sikt melis over, sørg for at marshmallowsene er helt dekket med melis. 

La de tørke i romtemperatur i minst tre timer, gjerne til neste dag. Jo lenger de får tørke jo seigere blir de i konsistensen.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei