Monster cupcakes med en overraskelse

Monstrene består både av brownie- og cookiedeig. Gjør de morsomme med frosting i flere farger og uttrykksfulle sukkerøyne.

12 stykker

Enkel 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Monster cupcakes med en overraskelse

Cookiedeig:

50 g mykt smør
50 g brunt farin
1 egg str. M/L
110 g hvetemel
0,5 ts Dr. Oetker Bakepulver
50 g hakket, mørk sjokolade

Browniedeig:

100 g mykt smør
100 g hakket, mørk sjokolade
2 egg str. M/L
60 g brunt farin
40 g sukker
1 ss Dr. Oetker Bakepulver
120 g hvetemel

Topping og pynt:

300 g mykt smør
250 g melis
2 ts Taylor & Colledge Organic Vanilla Bean Extract
1 ts Dr. Oetker Blå Konditorfarge
1 ts Dr. Oetker Grønn Konditorfarge
1 ts Dr. Oetker Rød Konditorfarge
1 ts Dr. Oetker Gul Konditorfarge
1 pakke Dr. Oetker Sugar Eyes

preparation

Tilberedning

Sett stekeovnen på 160 °C varmluft eller 175 °C over- og undervarme.

1

Cookiedeig

Pisk smør, brunt farin og egg godt sammen til blandingen er jevn. Sikt mel og bakepulver i blandingen. Tilsett sjokoladen og rør deigen sammen slik at sjokoladen blir jevnt fordelt.

2

Browniedeig

Smelt smør og sjokolade sammen, enten i en kjele eller i mikrobølgeovn, la det avkjøles lett.

Pisk egg, brunt farin og sukker lyst og luftig i en bolle og rør inn den smeltede sjokoladeblandingen. Sikt i bakepulver og hvetemel og rør det godt sammen.

Lag 12 kuler av cookiedeigen og legg en kule i hver muffinsform. Fordel så browniedeigen i muffinsformene. Stek kakene midt i ovnen i ca. 15 minutter. 

La de avkjøles på en bakerist.

3

Smørkrem og dekorasjon

Ha smør, melis og vaniljeekstrakt i en bolle. Pisk kort med en håndmikser ved lav hastighet til alt er blandet. Pisk deretter ved høy hastighet i 3-4 minutter til smørkremen er lett og luftig. Tilsett mer melis om smørkremen er for bløt.

Fordel smørkremen i fire skåler og farg de i hver sin farge med rød, gul, grønn og blå konditorfarge. Ha smørkremene i fire sprøyteposer, gjerne med forskjellige tipper. Sprøyt smørkremen på kakene og dekorer med Sugar Eyes. 

Tips

Ha muffinsformene i et muffinsbrett i metall slik at de holder formen under steking, eventuelt bruk doble muffinsformer.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei