Muffins med jordbær

Perfekt for picnic en varm sommerdag!

ca. 12 stykker

Middels 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Muffins med jordbær

Muffinsdeig:

2,5 dl sukker
150 g smør
2 egg
5 dl hvetemel
2 ts Dr. Oetker Bakepulver
0,5 ss Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
1,25 dl melk
3 dl jordbær skivede

preparation

Tilberedning

1

Muffinsdeig

Varm ovnen til 160 grader. Visp sukker og smør mykt og luftig. Tilsett ett og ett egg, visp godt mellom hvert egg. Bland mel, bakepulver og vaniljesukker og vend inn sammen med melk. Bland i jordbærene og fordel deigen i amerikanske muffinsformer.

Stek muffinsene i ca. 25 minutter.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei