Neon Cakepops

Cakepops som virkelig lyser opp!

12 - 14 stykker

Enkel 120 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Neon Cakepops

Kakedeig:

185 g mykt smør
185 g sukker
3 egg str. M/L
275 g hvetemel
1 ts Dr. Oetker Bakepulver
2 ts sitronsaft

Vaniljesmørkrem:

100 g melis
100 g mykt smør
1 ts vaniljearoma

Dekor:

400 g hvit sjokolade
Dr. Oetker Neon Mix
12 - 14 lollipop-pinner

preparation

Tilberedning

1

Sett stekeovnen på 140º C varmluft eller 160º C over- og undervarme. Smør en kakeform, ca 11 x 22 cm.

2

Kakedeig

Pisk smør og sukker lett og luftig. Tilsett ett og ett egg om gangen sammen med en spiseskje hvetemel, og pisk det godt sammen. Sikt i resten av hvetemelet og bakepulveret og rør det godt sammen. Rør inn sitronsaften. Hell deigen i kakeformen og stek den i 40-50 minutter, til den er fast.

Ta kaken ut av formen og avkjøl den på en kakerist. Skjær av kantene på den avkjølte kaken og smuldre den opp til smuler.

3

Vaniljesmørkrem

Rør sammen melis, smør og vaniljearoma til en myk masse. Bland i smulene til blandingen får den rette konsistens. (Slik at man kan rule kuler som henger sammen.) Rull 12-14 kuler av blandingen, legg dem på et fat med bakepapir og dekk med plastfolie. La dem stå kjølig i ca. 30 minutter.

4

Pynt

Smelt den hvite sjokoladen over vannbad. Dypp hver pinne ca 2 cm ned i den smeltede sjokoladen og trykk den forsiktig inn i midten på en avkjølt kakekule.

Dypp og dekk hele kakekulen i den smeltede sjokoladen og rull den deretter i neonstrøssel. Sett pinnene i et glass og la dem stivne.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Ditt samtykke inkluderer at data mulig kan videresendes til USA i henhold til Art. 49 GDPR. Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Her kan du også finne mere informasjon om databehandling fra teknologi leverandører og partnere i USA. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer. 

Alltid aktiv
Analyse og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg. 

Vi bruker også teknologi fra leverandører som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Vi bruker også data-partnere som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei