Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Neon Cakepops

Cakepops som virkelig synes!

12 - 14 stykker

Enkel 120 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Neon Cakepops

Kakedeig:

185 g mykt smør
185 g sukker
3 egg str. M/L
275 g hvetemel
1 ts Dr. Oetker Bakepulver
2 ts sitronsaft

Vaniljesmørkrem:

100 g melis
100 g mykt smør
1 ts vaniljearoma

Dekor:

400 g hvit sjokolade
Dr. Oetker Neon Mix
12 - 14 lollipop-pinner

preparation

Tilberedning

1

Sett stekeovnen på 140º C varmluft eller 160º C over- og undervarme. Smør en kakeform, ca 11 x 22 cm.

2

Kakedeig

Pisk smør og sukker lett og luftig. Tilsett ett og ett egg om gangen sammen med en spiseskje hvetemel, og pisk det godt sammen. Sikt i resten av hvetemelet og bakepulveret og rør det godt sammen. Rør inn sitronsaften. Hell deigen i kakeformen og stek den i 40-50 minutter, til den er fast.

Ta kaken ut av formen og avkjøl den på en kakerist. Skjær av kantene på den avkjølte kaken og smuldre den opp til smuler.

3

Vaniljesmørkrem

Rør sammen melis, smør og vaniljearoma til en myk masse. Bland i smulene til blandingen får den rette konsistens. (Slik at man kan rule kuler som henger sammen.) Rull 12-14 kuler av blandingen, legg dem på et fat med bakepapir og dekk med plastfolie. La dem stå kjølig i ca. 30 minutter.

4

Pynt

Smelt den hvite sjokoladen over vannbad. Dypp hver pinne ca 2 cm ned i den smeltede sjokoladen og trykk den forsiktig inn i midten på en avkjølt kakekule.

Dypp og dekk hele kakekulen i den smeltede sjokoladen og rull den deretter i neonstrøssel. Sett pinnene i et glass og la dem stivne.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.