Pannekaker fylt med jordbær og müsli

Pannekaker med deilig, knasende fyll.

ca. 8 porsjoner

Middels 20 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Pannekaker fylt med jordbær og müsli

Pannekakerøre:

60 g hvetemel
1 egg
1 dl melk
2 ss mineralvann med kullsyre
0,5 ts Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje

I tillegg:

litt smør eller olje til steking

Fyll:

80 g kremost
50 g jordbær
50 g müsli
30 g hakket sjokolade

Pynt:

8 jordbær + 8 tannpirkere

preparation

Tilberedning

1

Pannekaker

Bland alle ingrediensene i en bolle, og rør godt med en visp til alle klumpene er borte. Ha litt smør eller olje i en varm stekepanne (24cm), og tilsett halvparten av røren. Stek pannekaken gylden på begge sider, før den neste pannekaken stekes. Avkjøl begge pannekakene.

2

Fyll

Skyll jordbærene. Legg 8 jordbær til pynt til side. Resten av jordbærene deles opp i små biter, og blandes med müsli og hakket sjokolade. Smør pannekakene med kremosten, og del opp hver panne kake i fire "kvarter". Fordel fyllet midt på hver pannekakebit.

3

Pynt

Brett over hjørnene på hver pannekakebit, sett et jordbær på toppen, og fest det hele med en tannpirker. Serveres med en gang.

Næringsinnhold for oppskriften Pannekaker fylt med jordbær og müsli

Pr. 100g Per 100 g / ml
Energy 0 kJ
0 kcal
0 kJ
0 kcal
Fat 0.00 g 0.01 g
Carbohydrate 0.00 g 0.01 g
Protein 0.00 g 0.01 g
Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei