for oppskriften Pannekaker fylt med jordbær og müsli
60 g | hvetemel |
1 | egg |
1 dl | melk |
2 ss | mineralvann med kullsyre |
0,5 ts | Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje |
litt | smør eller olje til steking |
80 g | kremost |
50 g | jordbær |
50 g | müsli |
30 g | hakket sjokolade |
8 | jordbær + 8 tannpirkere |
Bland alle ingrediensene i en bolle, og rør godt med en visp til alle klumpene er borte. Ha litt smør eller olje i en varm stekepanne (24cm), og tilsett halvparten av røren. Stek pannekaken gylden på begge sider, før den neste pannekaken stekes. Avkjøl begge pannekakene.
Skyll jordbærene. Legg 8 jordbær til pynt til side. Resten av jordbærene deles opp i små biter, og blandes med müsli og hakket sjokolade. Smør pannekakene med kremosten, og del opp hver panne kake i fire "kvarter". Fordel fyllet midt på hver pannekakebit.
Brett over hjørnene på hver pannekakebit, sett et jordbær på toppen, og fest det hele med en tannpirker. Serveres med en gang.
per.serving | per.100g.ml | |
---|---|---|
recipe.nutrition.energy |
0kJ 0kcal |
0kJ 0kcal |
recipe.nutrition.fat | 0.00g | 0.01g |
recipe.nutrition.carbohydrate | 0.00g | 0.01g |
recipe.nutrition.protein | 0.00g | 0.01g |