Pannekaker med marsipan og krydderepler

Dessert eller kveldskos med marsipan og epler.

ca. 6 porsjoner

Enkel 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Pannekaker med marsipan og krydderepler

Pannekakerøre:

100 g marsipan
75 g hvetemel
2 ts revet sitronskall
2 dl kulturmelk
2 egg
1 ts kanel
2 ts Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje

Krydderepler:

600 g epler
2 ss sukker
sitronsaft av 1 sitron
appelsinsaft av 1 appelsin
litt ingefær , fersk
1 anis stjerne

I tillegg:

litt smør eller olje til steking

preparation

Tilberedning

1

Pannekakerøre

Grovrasp marsipanen. Ha alle ingrediensene i en bolle, og rør alt godt sammen. La røren hvile i 20-30 minutter.

2

Krydderepler

Skrell eplene, og skjær dem opp i tynne båter. Karamelliser sukkeret i en stekepanne, og avkjøl med sitronsaft og appelsinsaft. Ha i eplebåtene og krydderet, og la det surre på middels varme til eplebitene mykner. Ta deretter ut ingefæren og stjerneanisen.

3

Varm opp en liten stekepanne (18 cm), tilsett litt smør eller olje og stek ca. 12 pannekaker på middels varme. Rør litt i røren mellom hver pannekake som stekes. Fyll hver pannekake med krydderepler, og brett dem sammen.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei