Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Pannekaker med marsipan og krydderepler

Dessert eller kveldskos med marsipan og epler.

om 6 porsjoner

Enkel 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Pannekaker med marsipan og krydderepler

Pannekakerøre:

100 g marsipan
75 g hvetemel
2 ts revet sitronskall
2 dl kulturmelk
2 egg
1 ts kanel
2 ts Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje

Krydderepler:

600 g epler
2 ss sukker
sitronsaft av 1 sitron
appelsinsaft av 1 appelsin
litt ingefær , fersk
1 anis stjerne

I tillegg:

litt smør eller olje til steking

preparation

Tilberedning

1

Pannekakerøre

Grovrasp marsipanen. Ha alle ingrediensene i en bolle, og rør alt godt sammen. La røren hvile i 20-30 minutter.

2

Krydderepler

Skrell eplene, og skjær dem opp i tynne båter. Karamelliser sukkeret i en stekepanne, og avkjøl med sitronsaft og appelsinsaft. Ha i eplebåtene og krydderet, og la det surre på middels varme til eplebitene mykner. Ta deretter ut ingefæren og stjerneanisen.

3

Varm opp en liten stekepanne (18 cm), tilsett litt smør eller olje og stek ca. 12 pannekaker på middels varme. Rør litt i røren mellom hver pannekake som stekes. Fyll hver pannekake med krydderepler, og brett dem sammen.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.