Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Pannekaker med vaniljeis, sjokosaus og ristede mandler

Til glede for små og store

6 - 8 porsjoner

Enkel 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Pannekaker med vaniljeis, sjokosaus og ristede mandler

Pannekaker:

3 dl hvetemel
0,5 ts salt
1 ts sukker
6 dl melk
4 egg , str M/L
smør til steking

Garnityr:

50 g sukker
1 pose Dr. Oetker Mandelflak (50 gr)
1 l vaniljeis
sjokoladesaus
1 dl appelsinlikør (om ønskelig)

preparation

Tilberedning

1

Pannekaker

Bland mel, salt og sukker. Tilsett melk og egg, og rør til en jevn, klumpefri røre.

La stekepannen bli varm og ha i litt smør. Fordel et tynt lag pannekakerøre i pannen og stek til de er gyldne og sprø på begge sider. Hold dem varme ved å legge dem på et fat i ovnen på lav varme.

2

Garnityr

Smelt sukkeret i en stekepanne ved middels varme og tilsett mandelflakene. Rist nøttene gyldne i det smeltede sukkeret og avkjøl på bakepapir.

Legg en pannekake på hver tallerken med en kule is oppå. Ha på sjokoladesaus og eventuelt appelsinlikør, og pynt med de karamelliserte mandlene.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.