Påskekyllinger med smak av sitron

Søte påskekyllinger trukket med marsipan. Disse er koselige å lage med barna.

6 stykker

Middels 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Påskekyllinger med smak av sitron

Overtreksmarsipan:

200 g marsipan
100 g melis
1 ss Dr. Oetker Flytende glukose
Dr. Oetker Gul Konditorfarge

Bunn og fyll:

1 pose Dr. Oetker Juicy Lemon Icing & Frosting , eller annen smak etter ønske
100 g mykt smør
100 g kremost
1 ferdig sukkerbrød
6 ts appelsinmarmelade

Dekorasjon:

Dr. Oetker Sugar Eyes
Dr. Oekter Oransje Konditorfarge
Dr. Oetker Svart Konditorfarge

preparation

Tilberedning

1

Overtreksmarsipan

Bland marsipan, melis, glukose og gul konditorfarge sammen til en jevn masse. Man kan bruke stavmikser, håndmikser med deigkrok eller håndkraft. Når fargen er godt fordelt kan man elte marsipanen sammen med hendene til det blir en sammenhengende masse. Legg marsipanen i en lufttett pose i kjøleskap til den skal brukes.

2

Bunn og fyll

Ha innholdet av Icing & Frosting i en bolle og tilsett mykt smør og kremost. Pisk litt først ved lav hastighet, og så på høy hastighet i fire minutter. Ha kremen i en sprøytepose med rund tipp.

Bruk en utstikker Ø 7 cm og stikk ut 6 små bunner. Man kan også lage et hjemmelaget sukkerbrød, det smaker veldig godt.

Ha en teskje appelsinmarmelade på hver bunn og fordel det jevnt utover.

Sprøyt kremen ut på hver bunn. Start med å holde sprøyteposen i midten av kakebunnen og sprøyt kremen ut så den sprer seg ut til kanten. Trekk så sprøyteposen langsomt opp så kremen får en topp som på en kokosbolle. Sett kakene i kjøleskap.

3

Dekorasjon

Del den gule marsipanen opp i klumper á 50 g. Kjevle de ut til flate sirkler på ca. ø 15 cm.

Ta kakene ut av kjøleskap og legg marsipanlokket forsiktig over hver av kakene. Fold marsipanen langs kanten og sørg for at kremen er dekket. Skjær av overskytende marsipan. Lim på Sugar Eyes med litt appelsinmarmelade

Marsipanen som er til overs farges med oransje konditorfarge og formes til små nebb. Bruk en tannpirker til å feste nebbene med. Tegn en tynn strek på nebbet med sort konditorfarge, bruk gjerne en tannpirker eller en annen spiss gjenstand til å påføre fargen.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei