Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Påskemuffins med sjokoladefrosting

12 stykker

Middels 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Påskemuffins med sjokoladefrosting

Muffins:

3 egg
150 g mykt smør
150 g sukker
150 g hvetemel
1 ts Dr. Oetker Bakepulver
1 ts Taylor & Colledge Organic Vanilla Bean Extract
0,5 dl melk
Dr. Oetker Deko Muffinsformer

Frosting:

1 pose Choco Dream Icing & Frosting
125 kg mykt smør

Dekor:

1 pakke Dr. Oetker Hvit Sukkerfondant
Dr. Oetker Gul Konditorfarge
Dr. Oetker Oransje Konditorfarge
Dr. Oetker Grønn Konditorfarge

preparation

Tilberedning

1

Muffins

Rør smør og sukker lyst og luftig. (Bruk helst romtemperert smør/ margarin). Rør inn ett og ett egg. Sikt inn hvetemel og bakepulver, og bland sammen så det blir en jevn masse. Rør inn vaniljeekstrakt og melk til slutt. 

Fordel i 12 stk muffinsformer. Settes midt i oven på ca. 180 grader ca.20-25 minutter (over/ undervarme). Avkjøl. 

2

Frosting og dekor

Pisk frostingpulveret med smør i fire minutter, og smør den på muffinsene med en kniv. Dra kniven opp og ned for å lage mønster. 

Farg den hvite fondanten med konditorfarger og form små egg til dekor.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.