Skill eggene, og visp eggehvitene med salt til de er faste. Tilsett sukkeret litt og litt under fortsatt visping til konsistensen er lik som marengs.
I en annen bolle vispes eggeplommer og smør hvitt og porøst. Sikt hvetemel, kakao, natron og bakepulver, og rør det inn i eggeplommeblandingen sammen med melken. Til slutt vendes marengsen og sjokoladen inn i blandingen. Rør forsiktig så røren holder seg luftig. Fordel røren i muffinsformer.
Stek i ca. 25 minutter på 175 °C. La kakene avkjøles.
Bland melis, smør, peppermyntearoma, grønn konditorfarge og melk i en skål. Visp glasuren med en mikser i ca. fem minutter på full hastighet så glasuren blir luftig. Fordel glasuren på avkjølte muffins og pynt med ønsket strøssel.
OPPSKRIFTER
Muffins og cupcakes
Muffins og cupcakes
Muffins og cupcakes
Muffins og cupcakes
Muffins og cupcakes
Muffins og cupcakes
Muffins og cupcakes
Tilberedelse :80 minutterMiddels12 stykker