Pingviner på sommerferie

Dekorforslag til Muldvarpkaken

ca. 12 kakestykker

Enkel 130 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Pingviner på sommerferie

Pingviner:

2 bananer
sitronsaft av 1 sitron
litt Dr. Oetker Hvit Sukkerfondant
200 g hakket sjokolade
2 - 3 aprikoser , tørkede
4 grillspyd i tre

preparation

Tilberedning

1

Kakeoppskriften

Oppskrift til denne kaken finner du i denne linken: Oppskrift Muldvarpkake

2

Pingvinene

Smelt sjokoladen over vannbad i en bolle og la den avkjøles litt. Skrell og del bananene i to og rull dem i sitronsaften slik at de ikke blir brune. Tre dem på grillspyd.

3

Når sjokoladen begynner å tykne, kan bananene dyppes på skrå i sjokoladen slik at de får en frakk. Sett dem til tørk.

Lag åtte små kuler av fondanten og trykk dem flate. Dette blir øynene. Bruk en tannpirker eller lignende til å lage pupiller av litt smeltet sjokolade. Lim dem på med sjokolade.

4

Skjær de tørkede aprikosene i strimler til føtter, og lag trekanter til nebb. Lim dem på med sjokolade.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Ditt samtykke inkluderer at data mulig kan videresendes til USA i henhold til Art. 49 GDPR. Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Her kan du også finne mere informasjon om databehandling fra teknologi leverandører og partnere i USA. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer. 

Alltid aktiv
Analyse og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg. 

Vi bruker også teknologi fra leverandører som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Vi bruker også data-partnere som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei