Flag

Raske pølsehorn

24 stykker
Enkel
50 minutter
Pølsehorn uten hevetid som passer godt i barneselskapet
Pølsehorn smaker alltid godt og er fine å servere i barnebursdag, ta med til piknik eller til en hyggelig lunsj i helgen. Oppskriften er laget med Dr. Oetker Pizzagjær som ikke trenger å heve, de er derfor raske å lage.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Pølsehorn
1 poseDr. Oetker Pizzagjær
500 ghvetemel
1 tssukker
1 tssalt
3 ssnøytral olje
3 dlkaldt vann
24grillpølser
1egg str. M/L, til pensling

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Pizzagjær
1

Pølsehorn

Sett stekeovnen på 180 °C varmluft.

Bland innholdet i en pose Pizzagjær, hvetemel, sukker og salt godt sammen. Tilsett olje og tilsett litt vann av gangen, det er ikke sikkert man trenger å tilsette alt vannet. Elt ingrediensene raskt sammen til en bløt, smidig og sammenhengende deig.

2

Utbaking

Del deigen i tre like store biter. Rull hver bit til en kule og kjevle den ut til en sirkel med ca. 28 cm i diameter. Dryss bordet med mel så deigen ikke setter seg fast. Del opp deigen slik at det blir 8 trekanter, til sammen blir det 24 trekanter når alle tre deigbitene er delt opp. Legg en pølse ytterst på hver trekant og rull sammen til et horn.

Fordel pølsehornene på to stekeplater med bakepapir. Pensle med egg.

Stek hornene i ca. 14-16 minutter, til de er gjennomstekte.

Steketid: ca. 14 - 16 Minutter


Tips

Dryss evt. hornene med sesamfrø eller oregano når de er penslet med egg.