Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Safranskorper

Ca. 40 stk.

om 40 stykker

Enkel 80 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Safranskorper

Ingredienser:

Dr. Oetker Hakkede Mandler (1 pose, 50 gram)
100 g smør
1 dl sukker
2 egg
1 ts Dr. Oetker Bakepulver
3,5 dl hvetemel
0,5 g safran

preparation

Tilberedning

1

Tilberedning

Rør smør, safran, og sukker mykt og smidig. Tilsett eggene, ett om gangen. Bland mel og bakepulver og tilsett dette sammen med de hakkede mandlene i smør og sukkerblandingen. Rør sammen til en ganske klissete deig.

2

Form tre striper på et bakepapir og legg det på en stekeplate.

3

Stek på 200 °C i ca 15 minutter. La stripene avkjøle noe på platen og skjær de så i ca. 2 cm brede biter. Slå av ovnen og la skorpene tørke i ettervarmen.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.