Flag

Safranskorper

ca. 40 stykker
Middels
80 minutter
Gyldne småkaker med mandler og safran, ca. 40 stk.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Ingredienser
Dr. Oetker Hakkede Mandler (1 pose, 50 gram)
100 gsmør
1 dlsukker
2egg
1 tsDr. Oetker Bakepulver
3,5 dlhvetemel
0,5 gsafran

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Hakkede Mandler (1 pose, 50 gram)
Picture - Dr. Oetker Bakepulver
1

Tilberedning

Rør smør, safran, og sukker mykt og smidig. Tilsett eggene, ett om gangen. Bland mel og bakepulver og tilsett dette sammen med de hakkede mandlene i smør og sukkerblandingen. Rør sammen til en ganske klissete deig.

2

Form tre striper på et bakepapir og legg det på en stekeplate.

3

Stek på 200 °C i ca 15 minutter. La stripene avkjøle noe på platen og skjær de så i ca. 2 cm brede biter. Slå av ovnen og la skorpene tørke i ettervarmen.